Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Indul a Téma – Új közéleti műsor a Szeged Televízión, mostantól minden kedden és szerdán
Szegeden 2020. november 17. 17:07 Forrás: Szeged Televízió

Indul a Téma – Új közéleti műsor a Szeged Televízión, mostantól minden kedden és szerdán

Kedd este fél 8-kor, közvetlenül a Szegedi Híradó után került először adásba a Szeged Televízió új hírháttér műsora, a Téma. Ha nem látta élőben, itt most rögtön megnézheti!

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban ugrásszerűen megnövekedett a Szeged Televízió műsorainak online nézettsége és egyre nagyobb igény mutatkozik a helyi és országos közéleti témákat tárgyilagosan és szakszerűen feldolgozó programokra. Ezért a Szeged Televízió vezetősége egy olyan új hírháttér műsor elindítása mellett döntött, ami a legfontosabb városi témák mellett a mindannyiunk életét befolyásoló hazai és nemzetközi híreket is bemutatja.

Ezentúl minden héten kedden és szerdán 19.30-kor jelentkezik a Téma Balogh Judit hírigazgató vezetésével, a műsorban pedig szakértők és közéleti szereplők szólalnak majd meg a legfontosabb szegedi és országos közéleti kérdésekben.

Az első adás témái:

  • Az önkormányzatok gazdálkodását és önállóságát sodorja veszélybe a javaslat, ami alapján a kormány felfüggesztené a helyi iparűzési adót. Az ügyben megszólal majd Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, Cser-Palkovics András, Székesfehérvár kormánypárti vezetője, és Szécsényi Rózsa, Szeged gazdasági alpolgármestere.
  • Orbán Viktor megvétózta az Európai Unió költségvetését, mintegy 1750 milliárd euró szétosztását akadályozza a magyar miniszterelnök, mert nem akarja elfogadni, hogy a fejlesztési pénzeket a jogállamiság feltételeihez kössék. A nemzetközi botrány kapcsán Bíró-Nagy András politikai elemző, a téma szakértője lesz Balogh Judit vendége.

Ha nem látta élőben az első adást, itt most rögtön megnézheti!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Cser-Palkovics András Európai Unió iparűzési adó jogállamiság Karácsony Gergely költségvetés Szécsényi Rózsa Szeged Televízió Szegedi Hírek Téma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés