Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. november 17. 15:30

Betegsége miatt újra visszavonul Michael J. Fox

A Vissza a jövőbe-filmek sztárja több mint 30 éve küzd a Parkinson-kórral.

Hirdetés

Egészségi állapotának hanyatlása miatt visszavonul a színészettől Michael J. Fox. A filmsztár új memoárkötetében írt arról, hogy színészi pályafutása végére ért – írja a Los Angeles Times.

Az 59 éves színész No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality című könyve kedden jelenik meg. Mint a lap felidézte, a Vissza a jövőbe filmsztárja 29 éves korában tudta meg, hogy Parkinson-kórban szenved. Akkor egy orvos azt jósolta neki, hogy szerencsés esetben még tíz évig dolgozhat. Azóta harminc év telt el, és televíziós alakításaiért nyolc Emmy-jelölést és egy Emmy-díjat kapott.

A színész első önéletrajzi könyve 2002-ben jelent meg Lucky Man címmel. Az új kötetében megszokott optimizmusához képest józanabb hangot üt meg, és színészi karrierje végéről beszél.

„Mindennek megvan a maga ideje, és az én 12 órás munkanapjaim és hétoldalnyi szövegtanulásom java már mögöttem van. Legalábbis egyelőre, másodszor is visszavonulok. Ez változhat, mert minden változik. De ha ez a színészi pályám vége, akkor legyen”

– írja az új könyvben Fox.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: betegség életrajzi könyv film Hollywood könyv mozi színész filmsztár Michael J. Fox sztár
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés