Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. november 17. 07:35

Sylvester Stallone is benne lesz Az Öngyilkos Osztagban

A hírt a film rendezője közölte az Instán, később Stallone ügynöke is megerősítette.

Hirdetés

Sylvester Stallone is szerepelni fog az új Suicide Squad-filmben, amit James Gunn jegyez forgatókönyvíróként és rendezőként. Gunn, aki korábban például A galaxis őrzői-filmeket is rendezte, az Instagramon írt erről a hétvégén, a bejelentést pedig később az akciósztár ügynöke is megerősítette. (Nem sokkal korábban egyébként maga Stallone egy Insta-videóban már kifecsegte a dolgot, de ezt később törölte.)

„Mindig szeretek barátommal, Sly Stallonéval dolgozni, és mai közös munkánk, a The Suicide Squad sem kivétel ez alól. Annak ellenére, hogy Sly ikonikus mozisztár, azért az emberek többségének továbbra sincs fogalma arról, milyen fantasztikus színész ez a fickó”

írta James Gunn.

A Variety.com szerint Gunn korábban arról beszélt, hogy a film felvételei már idén februárban befejeződtek. A rendező Instagram-posztjából az nem derül ki, hogy Stallone milyen szerepet kapott a filmben.

James Gunn és Sylvester Stallone (Fotó: instagram.com/jamesgunn)

Közben Stallone szintén egy Instagram-bejegyzésben dicsérte Gunnt, és azt is írta, hogy a közös munka csodálatossá tette az idei évet. (Tessék, van, akinek nem pocsék 2020!)

„Nagyon szerencsés ember vagyok, hogy ilyen tehetségek vesznek körül”

– tette hozzá.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag című DC-képregényfilmet 2016-ban mutatták be, David Ayer írta és rendezte, főbb szerepeket többek között Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto játszották. A film elég vegyes kritikákat kapott, és leginkább arról híresült el, hogy a moziba kerülése előtt az utolsó pillanatban újravágták az egészet, amit leginkább a Leto által alakított Joker karaktere sínylett meg: a legforgatott jeleneteinek jelentős része végül nem került bele a filmbe.

Az új filmben, ami tulajdonképpen egy reboot (és aminek az eredeti címe is megegyezik az előzővel, annyi különbséggel, hogy elé került egy „The”), Will Smith és Jared Leto már nem szerepel, de

Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében, ott lesz még benne az előző filmből például Viola Davis, Joel Kinnaman és Jai Courtney is, és többek között Idris Elba, Nathan Fillion, John Cena, valamint a rendezőzseni, Taika Waititi is csatlakozott a szereplőgárdához.

Gunn filmjének bemutatóját 2021 augusztusára tűzték ki, de persze manapság ezt érdemes erős fenntartásokkal kezelni a koronavírus-világjárvány miatt.

Klasszikus trailere még nincsen, de kapott már egy olyan előzetest, ami a főbb karaktereket mutatja be, sajnos ebben Stallone még nem látható.

Ezen kívül a DC FanDome nevű eseményen is bemutattak egy rövid videót forgatási felvételekkel, valamint a készítők nyilatkozataival. Stallone még ebben sem került elő.

Mindezek alapján egyelőre nem lehet tudni, hogy a legendás akciósztár kit fog alakítani a filmben, az IMDb-n sem szerepel a karaktere neve, ahogy sajnos egyébként Taika Waititié sem.

kmn

(Nyitóképünk illusztráció, forrás: ClutchPoints)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: DC James Gunn Sylvester Stallone The Suicide Squad akciósztár film képregény képregényfilm mozi Hollywood Instagram
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés