Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. november 16. 23:28

Böjte Csaba is elkapta a vírust

A hírt a ferences szerzetes maga közölte a Facebook-oldalán.

Hirdetés

Koronavírussal fertőződött meg Böjte Csaba ferences szerzetes, az Erdélyben árvaházhálózatot működtető dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője – közölte közösségi oldalán maga a szerzetes.

Mint írta,

a hétfőn elvégzett teszt mutatta ki szervezetében a fertőzést, amiből ő annyit érzékel, hogy sokat köhécsel, és fáradtnak érzi magát.

Megjegyezte: nem mehet emberek közé, nem tarthat szentmisét, de valószínűsítette, hogy nem is tudna egy órán át köhögés nélkül beszélni.

„Imádkozzunk, – ahogy lehet, külön-külön – hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtsünk békét magunkban és világunkban!”

– írta hétfői üzenetében Böjte Csaba.

Az ismert szerzetes már szombaton jelezte közösségi oldalán, hogy úgy érzi, mintha álomkórban szenvedne, szinte egész nap alszik. Vasárnap pedig arról írt, hogy nem mutathat be szentmisét, mert „a vírus szempontjából gyanús” lett.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Böjte Csaba fertőzés járvány koronavírus szerzetes vírus covid-19 Erdély
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés