Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Nagy Iván: Nem volt egy nagy szám az első BBQ, amit ettem – itt az Embör első portrépodcastja!
Szegeden 2020. november 15. 15:00

Nagy Iván: Nem volt egy nagy szám az első BBQ, amit ettem – itt az Embör első portrépodcastja!

Egy blogon keresztül vett egy használt sütőt, mert nem akarta elfogadni, hogy az az étel, amelyet annyira meg akartak kóstolni, annyira borzasztó, mint amilyenként kapták. Igaza lett. Nagy Iván azóta képezi magát, mindent tudni akar a BBQ-ról. Ám most, Gedzo szegedi hangképcsarnokában nemcsak a húsok sütéséről volt szó.

Hirdetés

Újabb podcasttel bővült a szeged.hu: Gedzo szegedi hangképcsarnoka, az Embör minden második héten vasárnap ezután nálunk is hallgatható!

A sorozat Nagy Ivánnal indul.

Hogy kicsoda Nagy Iván?

A szegediek a SunCity BBQ versenycsapat vezetőjeként ismerik, ismerhetik: 2017-ben kezdett versenyezni. A világ legnagyobb BBQ szervezetének igazolt pitmastere és bírája. Azért dolgozik, hogy Magyarországon minél szélesebb körben megismerhessük a minőségi BBQ-t, mint ételkészítési technikát.

(fotók: Szabó Luca)

De most nem elsősorban erről volt szó, sokkal inkább ezekről:

  • Milyen a vásárosnaményi mézeskalács?
  • Hogyan lehet köménymaglevest csinálni 1 forint 20 fillérből?
  • Milyen volt Algériában iskolába járni úgy, hogy egy szót sem tud franciául?
  • Hogyan ismerkedett meg a BBQ-val?
  • Melyik a kedvenc húsa, amit bármikor megsütne, és bármennyit elkészítene belőle?
  • Meddig lehet sütni egy marhaszegyet?
  • Milyen fűszerkeverékeket éri meg csinálni?
  • Hogyan képzeli el a nyugdíjas éveket?
  • Lehet-e lakóautóban BBQ-zni?
  • Miért kezd el egy BBQ-séf kenyeret sütni?
  • Mennyire nehéz kenyeret sütni?
  • Mikor sütött először tökéletes kenyeret?

Nagy Iván, az Embör.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Embör Embör podcast gasztronómia Gedzo podcast BBQ interjú kenyérsütés Nagy Iván portré

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés