Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Koronavírus-járvány: készüljünk, lesz harmadik hullám is! Itt a Szeged Podcast tizenötödik adása!
Szegeden 2020. november 13. 20:17

Koronavírus-járvány: készüljünk, lesz harmadik hullám is! Itt a Szeged Podcast tizenötödik adása!

És lehetne is rá készülni, de valahogy mégsem történik semmi itthon. Kovács M. Norbert kolléga második tesztje is pozitív, szenvedéstörténete egészen elképesztő.

Hirdetés

Vele kezdtünk, már Norbival, akinek már kiderült, a második tesztje is pozitív. Spojler kettő: szerencsére jól van, jókedvűen beszélgettünk, de a Gedzo örök padtársa eposzi jelző helyett lassan a Szeged Podcast örökös belső sztárvendége lesz – az azért nem annyira jó titulus, hiszen azt jelenti, nem tud műsor vezetni, otthon van, és a többi. Ő szabadulna már a négy fal közül, beszél erről is, meg sok más érdekességről, ami vele történt „vírusilag”: két hete, amikor felhívtuk, hogy hogyan viseli a járványt, akkor még az első tesztjének az eredményére várt.

Majd Norbi után jött Hegyi Péter kutatóorvos, akivel szintén a járványról, a terjedés lelassításának lehetőségeiről, a tesztelésekről, a maszkviselés és a bezárkózás fontosságáról beszélgettünk. És azt is megbeszéltük, lesz-e harmadik hullám.

Igen, lesz harmadik hullám, és fel is lehetne rá készülni, mégsem történik semmi – legalábbis eddig nem nagyon van előrelépés...

Felvetődött, mondhatta volna-e a miniszterelnök, hogy akkor az egész ország lesz szíves maszkot viselni.

És volt persze három mondatnyi foci is a tegnap dicsőséges Eb-re jutás kapcsán. Szerintem tizenöt évre megvan a válogatott taktikája: ahogy az az Izland elleni meccs összefoglalójának képaláírásában is szerepel.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 015 · 2020.11.13.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egészségügy egészségügyi maszk Garai Szakács László Gedzo Hegyi Péter járvány koronavírus Kovács M. Norbert maszkviselés pandémia podcast Szeged Podcast vakcina védőoltás világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés