Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. november 12. 20:48

Fodor Antal szembefordult a pártjával maszkügyben

Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt csütörtökön és részletesen kifejtette az álláspontját a járványkezelésről – mint kiderült, ő és szegedi párttársa nagyon más véleményen vannak!

Hirdetés

A Demokratikus Koalíció elnöke határozottan kijelentette, a lehető legszigorúbb védekező intézkedésekre van szükség a járvány kezelése érdekében.

Gyurcsány Ferenc elmondta, nagyon komolyan veszi a járványügyi korlátozásokat, mert aggódik saját és a családja egészsége miatt. Szerinte a most bevezetett szabályok egyáltalán nem feleslegesek, sőt feltétlenül szükségesnek tartja őket, de ezeket még ingyenes teszteléssel egészítené ki.

Ez nyilvánvalóan nemcsak Gyurcsány Ferenc, hanem a párt egyértelmű álláspontja is. Több DK-s vezetésű budapesti kerületben, Újbudán, ÓbudánErzsébetvárosban, a XV. és a XVII. kerületben is kötelező a maszkviselés minden közterületen.

Újbuda polgármestere az a László Imre, aki egyben a párt egészségpolitikusa is, és korábban kórházigazgatóként dolgozott.

Ő nyilvánvalóan alkalmasabb arra, hogy megítélje, milyen intézkedésekre van szükség egy egészségügyi vészhelyzetben, mint például Fodor Antal, a párt szegedi önkormányzati képviselője, aki Facebook-bejegyzésben elégedetlenkedett a kötelező maszkviselés miatt.

Fodor buta szabálynak nevezte azt a védelmi intézkedést, amit saját pártelnöke, Gyurcsány Ferenc is fontosnak tart, amit a DK politikusai maguk is alkalmaznak, és amit az egészségügyi szakemberek is egyértelműen támogatnak.

 

A képviselő egyébként később nagy lelkesedéssel várta a pártelnöke interjúját, ahogyan arról az általa megosztott Facebook-bejegyzés is tanúskodik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Demokratikus Koalíció DK egészségügyi maszk Fodor Antal Gyurcsány Ferenc koronavírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés