Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. november 12. 15:33

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs szövetséget kötött a Momentummal

A három független parlamenti képviselők csütörtökön jelentette be, hogy jövőben formálisan is együtt fognak működni a Momentummal. A megállapodás alkalmából közös sajtótájékoztatót tartottak Fekete-Győr Andrással.

Hirdetés

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs már korábban új, frakciónak nem minősülő képviselői csoportot alakított Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség néven, most ez a szervezet lépett hivatalosan is szövetségre a párttal. A Momentum elnöke elmondta, számos sikeres kezdeményezésük volt a három képviselővel, mint például a nemzet konzultációs ívek összegyűjtése.

Fekete-Győr András szerint Hadházy Ákossal a korrupció elleni harc, Szél Bernadettel a környezetvédelem, Szabó Szabolccsal pedig az oktatáspolitika a legfontosabb közös pont.

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy az együttműködés során közösen fognak készülni a 2022-es kormányváltásra és a képviselők parlamenti munkáját is segíteni fogják. Tájékoztatása szerint a három politikus szerepét a választásokon még nem tisztázták, ez a kérdés következő hetekben fog eldőlni, így erről későbbre ígért bejelentést.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ellenzéki összefogás Fekete-Győr András Hadházy Ákos Momentum sajtótájékoztató Szabó Szabolcs Szél Bernadett
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés