Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. november 11. 10:49

Garai Szakács László: Varga Judit a Fidesz Dúró Dórája

Az igazságügyi miniszter „elegánsabban”, láthatatlanul darál, nem úgy, mint a terepmintás bikiniben, csapatban Balatont átúszó Novák Elődné.

Hirdetés

Amíg egy szélsőjobboldali viccpárt országgyűlési képviselője könyvet darál, addig egy egész ország kiált fel, elég ebből!

Pontosabban csak a fele, és itt kezdődik a baj, kezdődött annó:

hallottak akár csak egyetlen fideszest, KDNP-st is megszólalni, és legalább annyit mondani, ezt azért nem kellett volna?

Szerintem sem tolongtak, amikor tiltakozni kellett...

Nem meglepő hát, hogy most Varga Judit átveszi, amit Dúró Dóra elkezdett, és kormánypárti képviselőtársaival, meg persze az 1.0-s darálóval, befejezi, hiszen ne legyen kétségünk afelől, megszavazzák az igazságügyi miniszter alkotmány-módosítási javaslatát.

Gránitszilárdságú alaptörvényünk már eddig is korlátozta a szexuális kisebbségek jogait: az emberi jogok nemzetközi és európai alapelveivel szembemenve csak a házasságon alapuló családot ismeri el, egyúttal kizárja a házasság intézményéből az azonos nemű párokat.

Most még rátettek egy lapáttal. És koránt sem biztos, hogy itt és így abbahagyják a lapátolást.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dúró Dóra Varga Judit alkotmány alkotmány-módosítás Fidesz KDNP Mi Hazánk Mozgalom jegyzet vélemény LMBTQ irodalom könyv mesekönyv
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés