Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Amerikaszakértők mindenhol – hogyan lesz vége az elnökválasztási valóságshow-nak? Egy fotópályázat Szegedről, ahol mindenki csak egy képpel indulhat: itt a Szeged Podcast tizennegyedik adása!
Művház 2020. november 6. 19:36

Amerikaszakértők mindenhol – hogyan lesz vége az elnökválasztási valóságshow-nak? Egy fotópályázat Szegedről, ahol mindenki csak egy képpel indulhat: itt a Szeged Podcast tizennegyedik adása!

Egy világ rágja a körmét az ide-oda forgó tagállamokon. Közben meg Alaszkában mindenki elment a dolgára, eszük ágában sincs számolni a szavazatokat. Egy valóságshow, amely az egész világ bőrére megy, épp ezért megbeszéltük egy kicsit az idei amerikai elnökválasztást.

Hirdetés

Gedzo örök „padtársa”, Kovács M. Norbert kolléga még mindig lábadozik, így újra én próbálkoztam a beszéddel Szeged egyik legismertebb férfihangja mellett. Két nagy téma volt,

  • egy szegedi fotópályázat
  • és a tengerentúli események.

A fotópályázattal kapcsolatos összes tudnivalót Turai Ildikó, a Szegedi Városkép és Piac Kft. munkatársa mondta el: az Én zöld városom fotópályázatra még most sem késő beadni egy fényképet. Igen, csak egyet, minden induló egy pályaművel jelentkezhet.

Ezután belevetettük magunkat Amerikába. Miután lassan tíz napja mindenki külpolitikai szakértő, úgy gondoltuk, mi is fölzárkózunk egy kicsit. Merkovity Norbert, az egyetem jogi karának a Politológia Tanszékén dolgozó adjunktus volt a segítségünkre, akivel együtt éltük át, hogy ott, az adás ideje alatt váltott színt Pennsylvania, és lett rózsaszínből világoskék.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 014 · 2020.11.06.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Amerikai Egyesült Államok amerikai elnök amerikai elnökválasztás amerikai elnökválasztás 2020 fotó fotópályázat Garai Szakács László Gedzo Merkovity Norbert podcast Szeged Podcast Turai Ildikó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés