Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. november 2. 15:09 Forrás: MTI

Negyvenhatszor szúrta meg 70 éves férjét a 64 éves nő – 12 év fegyházat kaphat

A Debreceni Törvényszék hétfői tárgyalásán 12 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte azt a nőt, aki különös kegyetlenséggel megölte balmazújvárosi otthonukban idős, korlátozottan cselekvőképes férjét.

Hirdetés

Az ítéletben elhangzott, a 64 éves nő az utóbbi időben rendszeresen alkoholizált, 70 éves férjével pedig naponta vitába keveredett. 2018. október 7-én alkalmi munkából tért haza ittasan a nő, amikor meglátta, hogy férje is ivott. Kérdőre vonta férjét, majd vitatkozni, dulakodni kezdtek az előszobában. A férfi elesett, az asszony felkapott egy piszkavasat, amivel ütötte és megszurkálta a férjét. A vádlott más szúró eszközzel is sérüléseket okozott. A nő, miután látta, hogy férje mozdulatlanul fekszik a padlón, a piszkavassal megpróbálta behúzni a szobába, ám a magatehetetlen férfit nem tudta megmozdítani, így az egész éjjel ott feküdt, és kihűlés miatt meghalt.

A nő másnak reggel a szomszédoktól kért segítséget, akik a központi segélyhívót értesítették.

Virágh Pál bírói ítéletében kiemelte a közeli hozzátartozó sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekményt, aminek következtében 46 szúrt sérülés keletkezett. A döntés nem jogerős, az ügyész és a vádlott tudomásul vette azt, míg a vádlott védője három nap gondolkodási időt tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat bejelentésére.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Debrecen gyilkosság halál Debreceni Törvényszék
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés