Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Ünnepi fénybe öltözik a Reök-palota, indul a Szabadtéri karácsonyi bérletakciója
Művház 2020. október 30. 11:52

Ünnepi fénybe öltözik a Reök-palota, indul a Szabadtéri karácsonyi bérletakciója

Hétfőn kezdi az ünnepi készülődést a Szegedi Szabadtéri Játékok: a városban elsőként az európai szépségű szecessziós épület, a Reök-palota pompázik karácsonyi fényekben. Ezen a napon indul a fesztivál karácsonyi bérletakciója is, idén ötféle konstrukcióból választhatnak a színházrajongók.

Hirdetés

Minden évben slágerajándéknak számítanak a Szegedi Szabadtéri Játékok karácsonyi bérletei, így most sem hiányozhatnak akarácsonyfa alól a jövőre 90. éves fesztivál ünnepi összeállításai.

A bérletek közt idén is megtalálható például az elmúlt évek kedvence, a Musical Premier bérlet, amellyel a világhírű Broadway- sikerek első előadásai láthatók:

  • a Jézus Krisztus Szupersztár,
  • az Apáca show, 
  • és a West Side Story. 

Az Újszegedi Premier bérletben is három produkció szerepel:

  • egy slágeropera, a Traviata,
  • egy kacagtató Moliére-komédia, a Scapin furfangjai,
  • valamint a közönségkedvenc mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe bemutatói.

Aki nem tudja, melyik konstrukció lehet szerettei számára a legjobb választás, akár Szabadtéri utalvánnyal is meglepheti őket, mely tetszőleges előadásokra beváltható.

A szabadtéri színházak nyáron bebizonyították, hogy a pandémiás időben is biztonságosan látogathatók, így most egy meglepetéssel akár több csillagfényes estét is ajándékozhatnak a nézők.

A bérletértékesítés megkezdésével egyidőben Szeged legszebb szecessziós épülete felölti ünnepi öltözetét: hétfőn délután 5 órakor a városban elsőként a Reök-palotán gyúlnak fel a karácsonyi fények, egy hatalmas LED-falon pedig a Szabadtéri elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatai, előadásai láthatók majd. Ezen a héten a REÖK aktuális, „Átkelés” című tárlata is ingyenesen tekinthető meg a kultúrpalotában.

A kedvezményes bérletek november 2., hétfőtől vásárolhatók a REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodában, valamint a Szabadtéri Játékok online felületén, akár már 8000 forinttól. A leggyorsabb vásárlók az első héten - a készlet erejéig - szaloncukor válogatást és Napfényfürdő Aquapolis páros belépőt kaphatnak ajándékba.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlet REÖK Szegedi Szabadtéri Játékok színház Újszegedi Szabadtéri Színpad
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés