Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Annyira komplexen védekezik Magyarország a koronavírus-járvány ellen, hogy mindenki írja alá a Székely Nemzeti Tanács petícióját
Túl a városon 2020. október 29. 22:58

Annyira komplexen védekezik Magyarország a koronavírus-járvány ellen, hogy mindenki írja alá a Székely Nemzeti Tanács petícióját

Kásler Miklós annyira komplexen nyilatkozik már a Facebookon, hogy ezt a két fontos témát egy videóba sikerült összesűrítenie.

Hirdetés

A védekezési rendszer egyébként nemcsak komplex, hanem roppant rugalmas is:

  • az emberi életek mentésére
  • és az ország működőképességének megmaradására koncentrálnak.

Ezután Kásler Miklós szakminiszter bizonyítandó, hogy annyira sokoldalú, hogy lassan már gömb, elkezdi fölsorolni, mennyi mindennel foglalkozik elméletileg az általa „irányított” hatalmas szaktárca.

„És sok minden egyéb”

– ezzel is foglalkozik az EMMI, ez az egzakt meghatározás a negyedik helyen hangzott el Kásler minisztertől az Emberi Erőforrások Minisztériumának teendői között.

Ezután az őslakosok megmaradásának fontosságáról beszélt. Ha van hely a földön, ahol közepesen nehéz meghatározni az őslakosokat, az éppen a Kárpát-medence, de nyugodtan lehet a teljes egykori nagy Magyarország területét is mondani. Majd a történelmi jogokról, mint reális jogokról beszélt.

Majd már majdnem eljutott a székelyekig, amikor lejárt a műsoridő és már csak a szokásos végefőcímre volt idő.

Írd alá! – mondta bele a kamerába Kásler Miklós.

Most már akkor lassan lehetne érdemben is beszélni a koronavírus-járványról, arról, hogyan áll ebben a kérdésben hazánk, mennyire van valójában fölkészülve az ország – hasonlók.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: EMMI járvány Kásler Miklós koronavírus pandémia Székelyföld világjárvány Cate Blanchett petíció Székely Nemzeti Tanács
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés