Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. október 28. 07:28

Koronavírusos Kübekháza polgármestere

Molnár Róbert a település facebookos hírszolgálatának számolt be állapotáról.

Hirdetés

A beszámoló szerint a kübekházi polgármester kedden délután otthonában rosszul lett. Este 9 órakor végezték el az első tesztet rajta, ami igazolta a vírusfertőzést.

„Délután 4 óra körül egy nehézlégzéses fulladás és szédülés jött rám. Úgy éreztem akkor, hogy ha nem fekszem le nyomban, ott esek össze. Lefeküdtem, majd jeleztem a háziorvosnak hogy valami nincs rendben. Pár napja picit köhögök, de nem ment el sem az ízlelésem, sem a szaglásom, ezért meghűlésre gondoltam, hőemelkedésem is csak kisebb volt. Reggel sem voltam túl jól, de délután egy nagyfokú fáradság és dekoncentráltság jött rám. Akkor éreztem, hogy valami baj van, amikor egy hivatalos okiratra kellett pár sort kézzel írnom, és nem forgott a toll a kezemben, és magam is megdöbbentem az írásomon. Mintha, nem is én írtam volna” – mondta a polgármester a Kübekháza Hírszolgálatnak.

Azt írják, a polgármester október 22-én járt utoljára a hivatalában, ahol néhány kollégájával és a szobafestővel találkozott, azóta szabadságát töltötte.

„A feleségem a három gyerekünkkel Nyíregyházán, a nagyszülőknél töltötte az őszi szünet elmúlt napjait, szerda este jöttek volna haza, ők most ott maradnak az elkövetkező tíz napban. Nem magamért, hanem a környezetemért aggódom. Csak arra kérem Istent, hogy lakóinkat a kórháztól és a lélegeztető gépektől mentse meg” – tette hozzá Molnár Róbert.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: koronavírus Kübekháza Molnár Róbert polgármester

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés