Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. október 27. 10:05

Halloween a könyvtárban és a moziban: hét végén indulhat a borzongás

A Somogyi-könyvtárban zseblámpával nyomozhatnak a szellemek és a lidércek után, a Belvárosi Moziban pedig rémisztő thrillekkel és hátborzongató VR-játékokkal várják az érdeklődőket Helloweenkor.

Hirdetés

Az őszi iskolaszünet alatt – csütörtöktől szombatig – különleges és izgalmas halloween-i programokkal várják a látogatókat a Somogyi-könyvtár gyerekkönyvtárában.

„Gyere, légy most nálunk libabőrös! Kísérőid a szellemek, boszorkányok!” – ezzel a hátborzongató fölhívással csalogatják a gyerekeket az október 29. és 31. között rendezett, játékos Halloween-partyra.

Rendkívüli kalandokat ígér az az október 30-án, pénteken este 7-től 8 óráig tartó program, amelynek során a Halloweenhez kapcsolódó rejtélyt kell majd megoldaniuk a családoknak. Többek között zseblámpás nyomozás során kell a könyvtár épületében megtalálniuk a lidárceket és szellemeket.

A  részvétel ingyenes, de a programra előre be kell jelentkezni személyesen a könyvtárban, telefonon a 62/425-525/4-es számon, vagy e-mailben a gyermek@sk-szeged.hu címen.

A különleges estére nem csak a beiratkozott olvasókat várják.

Szellemvadászat indul a Belvárosi moziban

Az utóbbi évek legrémisztőbb  thrillereivel, hátborzongató VR játékokkal és filmekkel várják a szegedi mozirajongókat a Belvárosi Moziban szombaton 13 órától.

Lesz több családi mozi, lehet töklámpást is faragni, és a legbátrabbak összegyűjthetik a mozi épületében elszabadult filmes legendák szellemeit a Szellemvadászat app segítségével!

Program

  • 13:00 – 16:00: Kézműves játszóház ingyenes tökfaragással és csillámtetoválással.
  • 13:00 – 22:00 A VR Game Room és Cinema meghosszabbított nyitva tartással üzemel a 3. emeleten.

Időpontot előzetesen lehet foglalni.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi Mozi programajánló Somogyi-könyvtár Halloween
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés