Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Bepótolt hazai vereség: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Gyirmót FC Győr 0–1 (0–1)
Ziccer 2020. október 21. 20:00

Bepótolt hazai vereség: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Gyirmót FC Győr 0–1 (0–1)

Nem jött össze a Gyirmót ellen a pontszerzés, már a negyedik percben megszületett a meccset eldöntő gól. A jobb csapat ment haza a három ponttal.

Hirdetés

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Gyirmót FC Győr 0–1 (0–1)
Merkantil Bank Liga NB II. 9. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Káprály Mihály, asszisztensek: Medovarszki János, Csatári Tibor.
Szeged-Csanád GA: Varga Be. – Ódor (Gréczi, 86.), Szilvási, Grumić (Takács, 63.), Moga, Oláh, Dobos, Mohl, Varga Sz. (Bitó, 77.), Koródi (Kárász, 63.) – Jovanović. Vezetőedző: Dobos Barna.
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi – Szegi, Nagy (Mayer, 86.), Szatmári (Somogyi-Bakos, 86.), Széles (Lázár, 30.), Hajdú, Juhász, Heffler (Herjeczki, 63.), Varga Ba., Vass, Hudák. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gólszerzők: Szatmári (4.).
Sárga lap: Hajdú (33.), Juhász (44.), Nagy (73.), Varga (83.).

Joggal lehetett bízni abban, hogy 2–1-re nyer a Grosics, még úgy is, hogy tudni lehetett, a Gyirmót elvileg jobb csapat. Ugyanis ez,a  2–1 volt az utolsó három hazai bajnoki eredménye, miért ne bízhattak volna a drukkerek abban, megint összejön egy ilyen arányú győzelem ezen a bepótolt mérkőzésen is – a 9. fordulóból halasztották el ezt a meccset.

Rögtön a meccs elején érdemben is kiderült, jobb csapat a Gyirmót: a negyedik percben Szatmári megtette a lényeget, gólt szerzett. Innen lehetett volna még 2–1, de ma erre nem volt esély. Szokni kell a szerda–vasárnap ritmust, még csak most kezdődött az erőltetett menet.

Folytatás Kaposváron, október 25-én.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci Gyirmót FC Győr labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés