Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. október 21. 07:20

Magyarország lesz az MTV European Music Awards egyik házigazdája

Nagyon bízunk benne, hogy Nicki Minaj a Halászbástyán fog twerkelni, vagy ilyesmi.

Hirdetés

Több emblematikus budapesti helyszínről és Londonból jelentkezik majd a könnyűzene egyik legfontosabb és legnépszerűbb díjátadó eseménye, az MTV European Music Awards, amit a koronavírus-világjárvány miatt idén online rendeznek meg – derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-videójából.

A videóban Szeintkirályi Alexandra kormányszóvivő, valamint Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója örülnek a lehetőségnek, a többi között elmondják, hogy

  • „Hamarosan ránk figyel majd az egész világ”, merthogy
  • „az eseményhez kapcsolódó összes televíziós és online megjelenésben Budapest emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd”, ami azt jelenti, hogy
  • Magyarország híre 160 ország egymilliárd nézőjéhez jut majd el, ami
  • „hatalmas lehetőség a főváros és az egész ország számára, hiszen
  • a régió még sosem lehetett házigazdája a szupersztárokat felvonultató show-nak”.

Szentkirályi Alexandra szerint

„november 8-án megmutathatjuk a világnak Magyarországot, hogy amikor újraindul a turizmus, minél többen válasszanak minket.”

Európa legnézettebb zenei eseménye a legnagyobb turisztikai reklámot jelenti Budapestnek és Magyarországnak, tette hozzá Guller Zoltán.

A rendezés jogára még 2019-ben nyújtott be pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA). A lebonyolítást a kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül finanszírozza – írja ennek kapcsán a 444.

Az MTV európai zenei díjátadójának egyébként már a fellépői is nyilvánosak: 

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson és YUNGBLUD adnak majd elő dalokat november 8-án, a rendezvény házigazdája pedig a Little Mix lesz, akik szintén fel is lépnek a gálán.

Nem először teszik majd ezt, két éve Nicki Minaj-zsal közösen például így tolták:

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest díjátadó járvány koronavírus Magyar Turisztikai Ügynökség MTV MTV European Music Awards pop popsztár Szentkirályi Alexandra turizmus világjárvány zene
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés