Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Itt az influenza elleni oltás; dráma Mindszenty József és Jávor Pál életéről a Pinceszínházban; tizenhárom kilós ponty döntötte el a horgászversenyt – Szegedi Hírek, 2020. október 20-án!
Szegeden 2020. október 20. 18:59 Forrás: Szeged Televízió

Itt az influenza elleni oltás; dráma Mindszenty József és Jávor Pál életéről a Pinceszínházban; tizenhárom kilós ponty döntötte el a horgászversenyt – Szegedi Hírek, 2020. október 20-án!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Mától elméletileg mindenki ingyen juthat hozzá az influenza elleni védőoltáshoz. Csakhogy kiderült: a négykomponensű oltóanyagból egyáltalán nem szállítottak a háziorvosoknak, a kereskedelmi forgalomban lévőket pedig felvásárolta az állam. A háromkomponensűt ugyan megkapták a háziorvosok, de a híradónk által megkérdezett szakemberek szerint nem biztos, hogy mindenkinek jut, aki kéri.
  • Új bemutatóra készül a Szegedi Pinceszínház társulata. A Szeretlek, Faust című dráma Mindszenty József, bíboros és Jávor Pál színész életéről szól. Kettejük párviadala áll Pozsgai Zsolt drámai játékának előterében. A történelmi játékot az 1956-os forradalom ünnepén, október 23-án mutatják Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!be.
  • Nemzetközi helyett kétfordulós csapatversenyt hirdetett a Walterland. A koronavírus miatt ugyanis nem tudtak Magyarországra utazni a nemzetközileg is elismert horgászok, de így is 134-en dobták be a horgot a Szeged melletti Maty-éren.

És ez még csak két izgalmas téma a mai híradóból!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés