Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Dél-alföldi Teleházak Regionális Közhasznú Egyesület: tanácsadás Csongrád-Csanád megyében
Szegeden 2020. október 19. 21:02

Dél-alföldi Teleházak Regionális Közhasznú Egyesület: tanácsadás Csongrád-Csanád megyében

Csongrád-Csanád megyében már sok kis- és középvállalkozás jött létre és számuk a térség gazdasági növekedésével várhatóan tovább emelkedik. A nemzetközi és hazai tulajdonú kiskereskedelmi hálózatok is megvetették már lábukat a régióban. FIZETETT HIRDETÉS.

Hirdetés

– Miért fontos a tanácsadás?

– Manapság egyre több cég kéri vezetői tanácsadók, külsős szakemberek segítségét. Ezen segítséggel olyan vezetői döntések születhetnek, melyek mind a vezető, mind a vállalat szempontjából kiemelkedő fontossággal bírnak. Hiába egy fizetős szolgáltatásról beszélünk, költségmegtakarítás érhető el, valamint profitnövekedést eredményezhet a cégnek. Ugyanakkor a tanácsadáson résztvevő számára is egy motiváltabb, innovatívabb munkafolyamat kerül előtérbe a megszokott „szürke hétköznapok” után.

A projekt keretében olyan tanácsadást valósítunk meg, elsősorban a helyi KKV-k számára, amely tanácsadói szolgáltatás nyújtásához szükséges tanácsadói állományt a BossConnect 80 szakemberének bevonásával, valamint 8 főnyi helyi tanácsadóval biztosítunk.

A tanácsadásra szükség van, hiszen sok cég és cégvezető életében eljön az a pillanat, amikor elakad a növekedés, vagy olyan akadályokba ütköznek, melyre nehezen vagy egyáltalán nem tudnak gyors megoldást biztosítani. Ugyanakkor, ahogy azt az elmúlt hónapok során tapasztaltuk, olyan váratlan kihívások állhatnak a vezetők és a vállalat elé, melyre senki sincs igazán felkészülve. Ilyenkor a legjobb döntés, egy szakember szakmai tudásából származó tanácsaikhoz jutni. Amennyiben a cég külső tudást szeretne bevonni, ez esetben egy szakértőt hív, mint tanácsadó, aki bele teszi tudását és beintegrálja azt a vállalkozásodba. Úgy gondoljuk, ez nem csak hatékony megoldást jelent a cég számára, hanem egy komoly piaci előnyt is szerezhet ezáltal.

A tanácsadói szolgáltatásunk alapvető célkitűzése, hogy segítséget és megoldást adjon, azokra az üzleti problémákra, melyekkel a régióban lévő vezető multinacionális cégek, valamint a kis- és középvállalkozások naponta szembesülnek. Nem csak a cégek számára érhető el a tanácsadási szolgáltatásunk, hanem a cégek vezetői vagy alkalmazotti réteg számára is biztosítjuk ezt a lehetőséget.

Fontosnak tartjuk a fejlődést, szervezetünk folyamatosan pályázik újabb lehetőségekre, mely fejleszti az Egyesület életét. Legutóbb 2019-ben a Dél-alföldi Teleházak Regionális Közhasznú Egyesülete (DTE) elnyerte a GINOP-5.1.7-17-2019-00356 pályázatát.

– Hol lehet elérni a szervezetet?

– Mindenki számára elérhetőek vagyunk a telehaz-del-alfold.hu vagy a mentorcsongrad.hu, honlapokon feltüntetett elérhetőségen, illetve a Mentor Programról bővebb információért keresse a bossconnect.com honlapot.

(X)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés