• Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Megjött a Szegedi Karácsonyi Hetek óriáskereke, egyre jobban izgulunk azért, hogy meg lehessen tartani a karácsonyi vásárt!
Szegeden 2020. október 15. 18:00

Megjött a Szegedi Karácsonyi Hetek óriáskereke, egyre jobban izgulunk azért, hogy meg lehessen tartani a karácsonyi vásárt!

Képriport

Hirdetés

A Szegedi Városkép és Piac gőzerővel szervezi a vásárt, reméljük, valóban meg lehet tartani. Megírtuk a Budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásárt már most lefújták, Szegeden viszont zajlanak az előkészületek azért, hogy idén is legyen ilyen rendezvény.

Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. megbízott ügyvezető igazgatója elmondta, sok az érdeklődő árus, kereskedő, de egyelőre még nagy a bizonytalanság.

Rácz Attila: Gőzerővel szervezzük a vásárt! Kattintson fönti képünkre, nézze meg az óriáskereket a Cserepes soron!

Megérkezett közben az óriáskerék is. Ha nyáron Gyulán járt, akkor jól látta, hogy a szegedi kereket látta, ott volt fölállítva. Egyelőre a Cserepes sori piac parkolójában várakozik. Ha meg lehet tartani a karácsonyi vásárt, akkor biztos, hogy az óriáskerék is ott lesz a vásárban a Széchenyi téren.

Ha már karácsonyi vásár és koronavírus-járvány: megírtuk azt is, Debrecenben, Győrben és Pécsen is szervezik az eseményt, sőt, Bécs is készül, megrendezik a Bécsi Városháza, a Rathausplatz előtti vásárt, a tér másik felén ott lesz a Karácsonyi Álom, a Wiener Weihnachtstraum, ahol egy igazi téli mesevilágot csodálhatnak meg a látogatók. Újra ott lesz a kétszáz vörös szívvel feldíszített fa, a Herzelbaum is, sőt, lehetőség lesz a Bécsi Jégálomban is korcsolyázni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Cserepes sori Piac Kft. Rácz Attila Széchenyi tér Szegedi Karácsonyi Hetek Szegedi Városkép és Piac Kft.