Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. október 15. 10:27

Orbán megjelent az amerikai elnökválasztási kampányban

A magyar miniszterelnök elég necces társaság tagjaként szerepel egy olyan felvételen, amivel Trumpot támadják az Egyesült Államok elnökválasztási kampányában.

Hirdetés

A Lincoln Project nevű szervezet a demokrata elnökjelöltet, Joe Bident támogatja a kampányban, így rendszeresen tesznek közzé olyan videókat, amelyekben Donald Trumpot kritizálják.

Libernyáksággal azonban semmiképp sem vádolható a csoport, ugyanis olyan jobboldali, republikánus szakértők alapították, akiket elborzasztott Trump elnökségének elmúlt négy éve.

Egy októberi videójukban megköszönik az elnöknek, hogy megmutatta milyen ember is ő valójában:

  • Olyan, aki erőszakkal fenyegeti az amerikaiakat abban az esetben, ha veszítene a választáson.
  • Aki azt követelte, hogy csak az rá leadott voksokat számolják majd meg.
  • Aki megpróbálja elcsalni a választást és fenyegetésekkel befolyásolni a szavazókat.
  • Aki az általa nagyra becsült, elnyomó zsarnokok taktikát alkalmazza az amerikai állampolgárok ellen.

Az utolsó ponthoz illusztrációként a készítők be is vágták Trump kedvenc zsarnokait: Fidel Castro (korábbi) kubai, Vlagyimir Putyin orosz, Nicolás Maduro venezuelai, Recep Tayyip Erdoğan török elnököket, és Orbán Viktort.

Nem ez az első eset, hogy a magyar miniszterelnök negatív példaként jelenik meg külföldön, azonban ezt a videót nem politikai ellenlábasai készítették, hanem konzervatív nyugati véleményvezérek. Donald Trump ráadásul most egyáltalán nem áll jól a friss közvélemény-kutatási adatok alapján.

Ezért reális esély van arra, hogy olyan ember kerül majd a szabad világ élére, aki pontosan úgy tekint Orbán Viktorra, ahogyan őt ez a videó bemutatja.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: amerikai elnökválasztás Donald Trump Joe Biden Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan választási kampány Vlagyimir Putyin
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés