Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mindent borított a MOL-Pick Szegednél idén a koronavírus, de nem adják fel a kitűzött céljaikat: itt a Szeged Podcast tizedik adása
Szegeden 2020. október 9. 22:40

Mindent borított a MOL-Pick Szegednél idén a koronavírus, de nem adják fel a kitűzött céljaikat: itt a Szeged Podcast tizedik adása

Heti podcast-sorozatunkban ezúttal H. Nagy Máté, a Mol-Pick Szeged marketing-kommunikációs igazgatója volt a vendégünk, de szóba került a szegedi színház új premierje, az 1984, a foci-Eb és a magyar válogatott esélyei, és több programot is ajánlunk a hétvégére.

Hirdetés

Erősen rájárt a rúd a MOL-Pick Szegedre az utóbbi időben, természetesen a koronavírus-járvány miatt. Ami csak az utóbbi hetekben történt: karanténba került a komplett csapat és a klub több munkatársa, a csapat meghatározó játékosa Bánhidi Bence meg is betegedett, tünetei is voltak, ami után csak hosszú hetek után léphet újra pályára egy élsportoló. Ezek miatt teljesen felforgatott kerettel kellett kiállniuk a Kielce ellen, és a következő BL-meccseiken is számos fiatal, az alapcsapatnál sokkal kevésbé rutinos játékosra kell támaszkodniuk.

Az ezek által okozott problémákról H. Nagy Mátéval, a klub marketing-kommunikációs igazgatójával beszélgettünk, és a helyzetet jól jellemzi, hogy őt is éppen hatósági karanténban értük el telefonon. Az igazgató felesége betegedett meg, így a csapat mellett arról is kérdeztük, hogy milyen magánemberként átélni egy ilyen helyzetet.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 010 · 2020.10.09.

Ezen túl sok más is szóba került az adásban: beszélgettünk a magyar fociválogatott Eb-esélyeiről, szóba került a Naturtex-SZTE-Szedeák elmaradt szezonrajtja is, az amerikai kosárlabda-bajnokság döntője, valamint az 1984 című darab a Szegedi Nemzeti Színházban, amiről itt írtunk bővebben, és amiben Alföldi Róbert az egyik főszereplő.

Több hétvégi programot is ajánlunk: lesz például egy egésznapos gasztropiac szombaton a Hungiban, koncerttel és más programokkal kiegészítve, valamint egy különleges koncert a Belvárosi Moziban, amiről itt írtunk részletesen.

Az adásban ezúttal is szóba kerültek a poloskák, a szilveszteri kilátások, Gedzo témába vágó pólója, de még a csodálatos izlandi énekesnő, Björk páratlan életműve is. Sokszínű adás lett, na!

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: MOL-Pick Szeged podcast Szeged Podcast Bánhidi Bence Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi labdarúgás foci Gedzo kézilabda kosárlabda labdarúgás mezei poloska Naturtex-SZTE-Szedeák poloskafélék Belvárosi Mozi betegség buli covid-19 gasztronómia Hungi járvány koncert koronavírus piac Szikkadt Friss János Szikkadt Jani Szilveszter szórakozás szórakozóhely turizmus világjárvány H. Nagy Máté
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés