Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. október 5. 11:19

Újra edzésben a Pick egy része, halasztják a szombati bajnokit

Hétfőn újra edzésbe áll a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MOL-Pick Szeged, amelynek korábban több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, így az együttes karanténba került.

Hirdetés

A klub honlapja arról számolt be, hogy a szakmai stáb egyelőre azoknak a játékosoknak vezényelhet tréninget, akik negatívak voltak, de a szabályok miatt otthon kellett maradniuk. Akik elkapták a fertőzést, azok nem lehetnek a társakkal, hiszen őket még ki kell vizsgálni.

A MOL-Pick Szeged ezen a héten még nem lép pályára, az Orosháza elleni keddi bajnokit már korábban elhalasztották, most viszont az is kiderült, hogy

a szombatra kiírt, Tatabánya elleni összecsapást sem játsszák le. Az együttes legközelebb jövő csütörtökön a Portóval találkozik a Bajnokok Ligájában.

Korábban hat Pick-játékosról derült ki, hogy elkapta az új koronavírust. Köztük van Bánhidi Bence, aki a Facebookon jelentett be, fertőződött a vírussal. Néhány napja a klub bejelentette: a Kielce elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után újabb egy játékos lett koronavírusos.

(Fotó: pickhandball.hu)
 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: MOL-Pick Szeged koronavírus Tatabánya
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés