Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. október 1. 09:55

Elnyerte végső arculatát az ország legnagyobb televíziója

Képriport
A Külvárosi Mozi Pikniknek egész nyáron helyet adó Szetáv TV a napokban elnyerte végső arculatát. Az ország legnagyobb tévéje egy környezetvédelmi streetart program keretében idén júniusban készült el és hét héten keresztül szórakoztatta a szegedieket egy vetítéssorozat keretében. Most új funkciót is kapott.

Hirdetés

Ahogyan egyesek a megunt vagy elromlott elektronikai készülékeiket kidobják valahol, így a Szetáv TV is erre a sorsra jutott, csak éppen ez esetben nemes volt a cél: az illegális hulladéklerakás felszámolására igyekezetek ezzel felhívni a közösség figyelmét.

A Szetáv és a Mondolo Egyesület egész nyári vetítéssorozata után a jövőben az illegális szemetelés felszámolására gyakorlati megoldásokkal és tippekkel is szolgálnak a tévé mellett kihelyezett információs tábla segítségével.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Ahogy a fecskefészek fűtőmű esetében, ezután itt is egy tájékoztató táblán található QR-kód beolvasásával az adott témájú weboldalon landolhat a látogató, ahol hasznos tanácsokat talál a témával kapcsolatban.

Szemétszüret is lesz a Lugas utcában

A Szetáv a figyelemfelhívás, tájékoztatás mellett aktívan is részt kíván venni a szemetelés felszámolásában, ezért szemétgyűjtési akciót hirdettek szombaton délelőtt 10 órára, a Lugas utcai trolifordulónál.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: környezettudatosság környezetvédelem szemétszedés Szetáv tévé Mondolo Egyesület
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés