Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. szeptember 30. 09:33

Visszaeső lehet a Csengelén cserbenhagyásos halálos balesetet okozó férfi

A bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki szombaton Csengele külterületén elütött egy motorost, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott.

Hirdetés

Saághy Flóra,  Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettese közölte: a férfit halálos közúti baleset gondatlan okozásával és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják.

A megalapozott gyanú szerin az érvényes jogosítvánnyal nem rendelkező középkorú férfi szürkületkor tehergépkocsijával a csengelei vágóhíd felé hajtott. A jármű eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és ott nekiütközött a vele szemben szabályosan, kivilágított kismotorján közlekedő motorosnak, aki a vízelvezető árok felett átrepülve egy szántóföldre esett. A tehergépkocsi az ütközés helyétől hetven méterre, az árokban állt meg.

A gyanúsított visszasétált a baleset helyszínére, de aztán anélkül elment, hogy a sérültnek segítséget nyújtott volna.

A férfi később feladta magát a rendőrségenA gyanúsítottat korábban ittas járművezetés vétsége miatt már kétszer is elítélték, és a járművezetéstől is eltiltották. Jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene segítségnyújtás elmulasztása, valamint ittas járművezetés miatt. A bíróság a bizonyítási eljárás meghiúsítása, bűnismétlés, szökés, elrejtőzés veszélye és ténye miatt látja indokoltnak a kényszerintézkedés elrendelését.

(Fotó: Donka Ferenc)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csengele gázolás baleset halálos baleset cserbenhagyás
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés