Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Elfogatóparancsot adott ki a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság Szabó Bálint ellen, akit azonnal lekapcsoltak a rendőrök a városban a közeli parkolóháznál
Kék hírek 2020. szeptember 28. 12:31

Elfogatóparancsot adott ki a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság Szabó Bálint ellen, akit azonnal lekapcsoltak a rendőrök a városban a közeli parkolóháznál

Két tárgyaláson is meg kellett jelennie a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon Szabó Bálint önkormányzati képviselőnek. Mindkét tárgyalás botrányosan ért véget, pontosabban szakadt félbe: Szabó szerint a bíróság és a bírónő is elfogult, ezért kivonult a tárgyalásokról. A második után a rendőrök őrizetbe vették.

Hirdetés

Információink szerint az elfogatóparancsok még életbe sem léptek: a parkolóház előtt Békés megyei rendőrök várták Szabót, aki ellen eljárás indult azért, mert március 18-án az autójával keresztbe állt a villamossíneken az Anna-kútnál. Szabó Bálint a Szeged Televíziónak ezt végül meg is erősítette. A szegedi közgyűlési képviselőt a békéscsabai rendőrök előállították. Hogy mekkora volt a szigor az előállításnál jól jelzi, hogy Szabó még szelfit is készíthetett és posztolhatott is a rendőrség épülete előtt.

A két bírósági elfogatóparancsot a mai két tárgyalást vezető bíró még nem írta alá.

 

Korábban írtuk:

Kétszeres elfogatóparancs van, illetve volt érvényben mától Szabó Bálint önkormányzati képviselő ellen, akinek két büntetőtárgyalása is volt egymás után a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon, ezeken kötelező volt megjelennie. A második után őrizetbe vették a rendőrök, és elszállították egy civilnek látszó fehér furgonnal.

További részletek a tárgyalásról is hamarosan!

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bíróság Hódmezővásárhely rendőrség Szabó Bálint Hódmezővásárhelyi Járásbíróság
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés