• Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Ez már mesterhármas! Újra nyert a püspöki csapat: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni EAC 2–1 (1–0)
Ziccer 2020. szeptember 27. 21:07

Ez már mesterhármas! Újra nyert a püspöki csapat: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni EAC 2–1 (1–0)

Három vereség után három győzelemnél tartanak a kék–fekete–zöldek, akik közül ketten a legjobbkor használták ma a fejüket a gondolkodáson kívül másra is! Konkrétan gól fejelésére.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni EAC 2–1 (1–0)
Merkantil Bank Liga NB II. 10. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Nagy Róbert, asszisztensek: Márkus Péter, Berényi Ákos.
Szeged-Csanád GA: Varga – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl, Jovanović, Oláh, Dobronoky (Gréczi, 55.), Germán, Dobos Á. (Simon, 92.) – Takács T. (Bitó, 73.). Vezetőedző: Dobos Barna.
Debreceni EAC: Szabados – Sándor, Belényesi, Nagy, Balogh (Karikás, 77.), Székely (Nikitscher, 60.), Spitzmüller, Takács P., Gyönyörű, Damásdi, Burai (Urbin, 79.). Vezetőedző: Balogh Pál.
Gólszerzők: Moga (1.), Germán (68.), illetve Belényesi (85.).
Sárga lap: Nagy (46.), Balogh (56.), Ódor (66.), Dobos B. (85.), Jovanović (88.).

A DEAC még egyáltalán nem játszott döntetlen idén, a Szeged pedig öt meccse már, hogy ikszelt. Elég indok ez az egyszeri tippmixelőnek, hogy ikszre rakja a mérkőzést? Igen.

Majd dobhatta is ki a kukába.

És ez nagyban köszönhető volt annak, hogy a DEAC bealudt a meccs elején, hiszen rögtön kezdés után szögletet harcolt ki a Grosics, ami kicsi lett, de annál jobb: Jovanović adta be végül a labdát balról, Moga meg szépen emelkedett, és fejelt, a kapuba, 1–0.

Jó, jobb volt a Szeged a vendégeknél, akik sokszor tényleg csak megúszták az újabb gólt, de a 68. percben már nem tudták megúszni sem: újra balról szállt be a labda, Dobos nyeste be, Germán pedig belerakta az összes nyakizmát a fejesbe, nem is volt esélye Szabadosnak, 2–0. Ezzel vége lett, egyértelmű volt, Szegeden marad a három pont.

Annak ellenére is, hogy a 85. percben Belényesi fejjel szépített, 2–1.

A következő fordulóban a Vasasnál kell helyt állni.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia DEAC