Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Feladta magát a csengelei gázoló, aki szombaton menekült el, miután terepjárójával halálra gázolt egy motorost
Kék hírek 2020. szeptember 27. 15:23

Feladta magát a csengelei gázoló, aki szombaton menekült el, miután terepjárójával halálra gázolt egy motorost

Az 57 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Hirdetés

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szombaton terepjárójával elütött, majd magára hagyott egy motorost Csengele közelében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a baleset szeptember 26-án 18 óra 40 perc körül történt az 54121-es út egyik bekötőútján. A rendelkezésre álló adatok szerint a terepjáró az úton haladva áttért a menetirány szerinti bal oldalra és elütötte az ott szabályosan közlekedő segédmotorost. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője járművét hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, ami során azonosították a feltételezett elkövetőt, aki elrejtőzött a hatóság elől. A hajtóvadászat során a rendőrök a helyszínt nyomkövető kutyával vizsgálták át, a férfit lakóhelyén és tartózkodási helyén is keresték. Ennek eredményeként a férfi a kora reggeli órákban feladta magát.

Az 57 éves helybeli lakos ellen közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

(fotó: MTI/Donka Ferenc)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset Csengele gázolás halálos baleset közlekedés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés