Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy eltűnjenek a papírbuszjegyek Szegeden, ősszel is jó program a vadaspark, szombaton BBQ-fesztivál lesz Szőregen – Itt a Szeged Podcast nyolcadik adása!
Szegeden 2020. szeptember 25. 16:51

Egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy eltűnjenek a papírbuszjegyek Szegeden, ősszel is jó program a vadaspark, szombaton BBQ-fesztivál lesz Szőregen – Itt a Szeged Podcast nyolcadik adása!

Veprik Róbert a Szeged Vadaspark igazgatója, Majó-Petri Zoltán az SZKT vezetője és Olajos Csaba a Bánya BBQ & Blues fesztivál főszervezője voltak a vendégeink szokásos heti podcastünkben.

Hirdetés

Mostanában egész sok hír volt arról, hogy mindenféle érdekes állat született a Szegedi Vadasparkban, amit tavasszal jócskán érintett a koronavírus-járvány, ezért úgy éreztük, itt az idő, megkérdezni Veprik Róbert igazgatót, mi van velük mostanában.

Majó-Petri Zoltánt, a Szegedi Közlekedési Kft igazgatóját pedig annak kapcsán hívtuk fel, hogy már tesztelik a mobilos buszjegyvásárlást Szegeden, ami a tesztidőszakot követően október elsejétől teljesen elérhető lesz minden okostelefonnal rendelkező utasnak. A rendszer lényegéről, különlegességéről, fejlesztéséről, és persze a koronavírus-járvány által okozott nehézségekről is beszélgettünk.

Harmadik vendégünk Olajos Csaba volt, merthogy holnap, szombaton rendezik az első Bánya BBQ & Blues fesztivált Szőregen. A rendezvény főszervezőjét arra kértük, mesélje el, mi is ez az egész egyáltalán, mire lehet számítani, és milyen terveik vannak a fesztivállal a jövőben.

Az adás végén arról dumáltunk, hogy miként változtatja meg a szegedi bulizási szokásokat, hogy a szórakozóhelyeket és a kocsmákat a járvány miatt tizenegykor be kell zárni. Spoiler: a korai záróra után tömegek buliznak a rakparton.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 008 · 2020.08.25.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: buli ételek fesztivál Gedzo Majó-Petri Zoltán podcast Szeged Podcast Szegedi Közlekedési Kft. Szegedi Vadaspark szórakozás Szőreg Veprik Róbert
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés