Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. szeptember 23. 23:43 Forrás: MTI

Enyhültek Bánhidi Bence koronavírusos tünetei

A szegedi beálló meglepődött, hogy őt is ledöntötte a koronavírus öt nap alatt, de már jobban van.

Hirdetés

„Most már sokkal jobban vagyok, az elmúlt két nap sokkal jobban telt, mint az előző négy-öt. Az nagyon szenvedős volt. Már csak annyi tünetem van, hogy nem érzek szagokat, ízeket, most már csak ezzel küszködök”

– nyilatkozta az M4 Sportnak a MOL-Pick Szeged beállója.

Bánhidi azt is elmondta, nem gondolta, hogy a koronavírus még egy sportoló szervezetében is ilyen erős, hiszen őt egy nap alatt ledöntötte a lábáról.

A januári Európa-bajnokság, valamint a legutóbbi Bajnokok Ligája-szezon álomcsapatába is beválasztott játékos emlékeztetett, addig nem hagyhatja el az otthonát, amíg két negatív tesztet nem produkál.

Jövő hétfőn kezdik tesztelni, a második negatív eredmény után még két hétig nem szabad komolyabb testmozgást végeznie, utána pedig kardiológiai vizsgálatok következnek. Amennyiben mindent rendben találnak, akkor a két negatív teszt után négy héttel kezdheti el fokozatosan terhelni a szervezetét.

Bánhidi elárulta, november elején vagy közepén szeretné újrakezdeni az edzéseket, és reméli, hogy nincs veszélyben a szereplése a januári, egyiptomi világbajnokságon. Csinálnia kell majd egy újabb alapozást, hogy újra olyan erőbe kerüljön, amilyenben volt. A beálló múlt csütörtökön jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bánhidi Bence koronavírus MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés