Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Kettővel vezetett, végül kiharcolta a döntetlent a Fradi: Molde FK–Ferencváros 3–3 (0–1)
Ziccer 2020. szeptember 23. 23:20

Kettővel vezetett, végül kiharcolta a döntetlent a Fradi: Molde FK–Ferencváros 3–3 (0–1)

A második félidő 55. percéig diadalmenetben volt a Ferencváros Moldéban, a Bajnokok Ligája rájátszásában. Aztán minden megváltozott.

Hirdetés

Magabiztos győzelem és vígjáték helyett káosz és majdnem thriller lett a Ferencváros idegenbeli meccséből Norvégiában.

Boli már a 6. percben megszerezte a vezetést Botka Endre jobboldali lapos beadásából, ezután a Fradi kontrollálta a meccset, nem nagyon ment előre, de nem is kellett, a Molde vergődött, nem találták a ritmust, meg nagyjából a labdát sem.

Így csordogált a mérkőzés a félidő végéig, a vendégek elégedetlen sétálhattak le a norvég gyepről. 

A második félidőben sem jött túl nagy elánnal a Molde, Uzuni viszont érkezett az 52. percben, és ismét faragott egy jókora összeget az érte kifzetett több mint másfél millió eurón: szépen fejelt a Molde kapujának jobb oldalába, 0-2.

Ezután viszont valami nagyon megváltozott: James az 55. percben gyorsan válaszolt egy beadásból, majd ismét egy jobbról jövő labdát az egykori Manchester United-nevelés, Eikrem lőtt a kapuba, a 65. percben máris 2-2 volt az állás. Amit felépített a Ferencváros 55 perc alatt, azt a Molde 10 perc alatt lebontotta.

2-2-nél a bíró nem adott 11-est kezezésért a Moldénak, végül is nem volt egyértelmű az eset, örüljünk. Az már viszont egyértelmű volt, ahogy Ellingsen a 83. percben betalált, 3-2 volt oda.

És ekkor jött Zubkov, aki a tizenhatos jobb sarkánál tolt egyet a labdán, majd hatalmas erővel kapura lőtt, de eltalálta a másfél méterrel előtte álló norvég játékost, aki elfordulva blokkolt. Tizenegyes. A visszajátszáson látszott,

bár a norvég kezét érintette a labda, egy biztos, ezt, de még a lövés pillanatát sem látta, hiszen elfordult. A bíró megadta, büntető. Haratin köszönte, belőtte, 3-3.

A Ferencváros nagy előnnyel is várhatta volna a budapesti találkozót, de kis előny maradt belőle. A fradinak jó akár a 2-2-es döntetlen is, de ez ellen a Molde ellen nem lehet lassítani és beállni sem védekezni, a parking the bus meg végképp nem lehet jó taktika. Az a találkozó kicsit sem lesz könnyebb a mainál.

(Nyitókép: fradi.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája Ferencváros Molde FK rájátszás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés