Szegeden 2020. szeptember 23. 16:42 Forrás: Szeged Televízió

Botka László a Szuperkupáról: Azt hittem, elengedik ezt a sztorit!

Szeged polgármestere hibának tartja a csütörtöki, 20 ezer fős meccs megrendezését, ő maga biztosan nem menne el rá. Botka László egyébként eddig tartózkodott attól, hogy politikai csata tárgyává tegye a járványügyi intézkedéseket, de most ő is úgy látja, hogy teljesen zavaros intézkedéseket hoz a kormány ezen a téren. Exkluzív interjú az esti Szegedi Hírek után a televízióban a Facebook-oldalainkon és honlapunkon is!

„Nem mennék el a szuperkupa döntőre és azt gondolom, hibás döntés volt, hogy nézők előtt rendezik meg. Most már a bajor miniszterelnök is arra szólítja fel a müncheni szurkolókat, lehetőleg ne vegyenek részt rajta. A mostani hírek arról szólnak, hogy lesznek szurkolók, akik talán nem is töltenek egy éjszakánál többet Budapesten, a budapesti idegenforgalmat tehát egész biztosan nem fogja megmenteni ez a rendezvény, azt hittem el fogják ezt a sztorit engedni, nem tették” – mondta Botka László a Szeged Televízióban.

Szeged polgármestere a közgyűlés előtti exkluzív interjújában arról is beszélt, sokan nem értik a kormány járványügyi intézkedéseit, amelyek egyre zavarosabbak. Ugyanakkor azt is hangsúlyozta Botka László, „nem lehet embereket egy évre bezárni”. Közölte, minden óvintézkedést megtesznek a szegedi közintézményeknél.

Botka azt is mondta, valójában már tíz éve, amióta a Fidesz kormányoz, rendkívüli jogrendben élünk.

Téma volt Joób Márton előzetes letartóztatása is. Hogy mi lesz az újszegedi képviselő mandátumával? Kiderül az exkluzív interjúból!

A beszélgetést megnézhetik rögtön a Szegedi Hírek után, de láthatják

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Szeged Televízió Szegedi Hírek