Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. szeptember 22. 15:02

Vajon kinek üzent Lázár János?

Könyvet ajánl, de...

Hirdetés

„Csepreghy Nándor barátommal elhúztuk a brit történelem színpadának függönyét és benéztünk a kulisszák mögé, benéztünk Churchill pénzügyei mögé. Azt a kérdést igyekeztünk kideríteni: vajon nem volt-e olyan meghatározó közügy, közérdek, amelyben Churchill a magánpénzügyei miatt másképp döntött, mint az üdvös lett volna. A most megjelent könyvből kiderült, hogy az egykori brit kormányfő és Nobel-díjas író érthetetlen módon ketté tudta hasítani a személyiségét államférfira és magánemberre. Könyvajánló.”

Így ajánlja David Lough Nincs több pezsgő Churchill és a pénz című művét Facebook-oldalán Lázár János. Ha akarja, akár meg is rendelheti.

De közben mintha valójában ezt olvasnánk:

„Csepreghy Nándor barátommal elhúztuk a magyar történelem színpadának függönyét, és benéztünk a kulisszák mögé, benéztünk Orbán Viktor pénzügyei mögé. Azt a kérdést igyekeztünk kideríteni: vajon nem volt-e olyan meghatározó közügy, közérdek, amelyben Orbán a magánpénzügyei miatt másképp döntött, mint az üdvös lett volna. A most megjelent könyvből kiderült, hogy a magyar kormányfő érthetetlen módon nem tudta kettéhasítani a személyiségét államférfira és magánemberre. Könyvajánló.”

Tényleg így van?

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: irodalom könyv könyvajánló Lázár János Winston Churchill
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés