Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. szeptember 18. 17:22

Gyermekek kaphatnak a tanulásuk megkönnyítéséhez számítógépeket

Hátrányos helyzetű, de tehetséges gyerekek igényelhetnek 2020-ban is tanulást segítő számítógépet vagy okos eszközt a Mátrix Közhasznú Alapítványtól.

Hirdetés

Az alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén

hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekek kaphatnak komplett, használt, de még jó állapotú számítógépet, laptopot, táblagépet vagy más okos készüléket.

A támogatásra jelentkezhet minden olyan 10-14 év közötti gyermek, akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, legutóbbi félévben a tanulmányi átlaga a 4-est eléri, otthonában nincs megfelelő minőségű számítógép. A jelentkezéseket az osztályfőnököknek kell benyújtaniuk.

A jótékonysági programba felajánlók - támogatók is csatlakozhatnak. Az alapítvány weboldalán érhető el az informatikai adományozó program minden részlete.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: az elmúlt időszakban 500-nál több eszköz került a Számítógép Álom program révén családokhoz, ahol a tanulás, a felzárkózás válik a tárgyi segítség révén sikeresebbé. Támogatóknak köszönhetően újabb és újabb gépeket tud a szervezet jól tanuló, szorgos, de hátrányos helyzetben élő családok gyermekeinek juttatni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gyerekek Mátrix Alapítvány rászorulók segítség számítógép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés