Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. szeptember 18. 16:44 Forrás: csakfoci.hu

Akár Szegeden is láthatjuk majd focizni Dzsudzsák Balázst

Dzsudzsák Balázsnak nyár óta nincs csapata és szabadon igazolható. Számos magyar és külföldi klubbal is szóba hozták a válogatott játékost, azonban eddig egyik felvetés sem bizonyult igaznak. Most azonban a csakfoci.hu információi szerint megvan a befutó és Debrecenbe igazolt a középpályás.

Hirdetés

A 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs szerződését nem hosszabbította meg az arab emírségekbeli Al-Ain FC a nyáron, így szabadon igazolhatóvá vált. Az átigazolási szezonban már felröppent a hír arról, hogy a DVSC játékosa lesz, de akkor Tőzsér Dániel, a debreceniek sportigazgatója ez határozottan cáfolta.

A csakfoci.hu klubhoz közeli forrása szerint azonban nagy valószínűség szerint mégis jelenleg az NB II-ben vitézkedő nevelőegyesületéhez igazol.

A csakfoci.hu debreceni forrásból úgy értesült, Dzsudzsák leigazolását hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad a rutinos futballista.

Amennyiben igaznak bizonyul a hír, akkor Dzsudzsák Balázst a 25. fordulóban, február 21-én, vasárnapSzegeden is láthatjuk játszani, hisz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Debrecent fogadja majd a Szent Gellért Fórumban.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Debrecen Dzsudzsák Balázs igazolás labdarúgás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés