Túl a városon 2020. szeptember 16. 11:29

Bayer Zsolt a Kúrián is bukta a pert, fizetnie kell Hadházy Ákosnak

A Bádog blogon írt Emberi méltóság címmel egy szöveget a publicista. Azt mondta, ötforintosokban fogja kifizetni az összeget, Hadházy viszont utalással várja, és végre is hajtatja, ha nem úgy kapja meg az összeget. Bayernek bocsánatot is kell kérnie.

Tavaly márciusban indult a per, első és másodfokon is megnyerte Hadházy Ákos, most pedig a Kúria hagyta helyben Bayer elmarasztalását.

A publicista korábban kijelentette, ha veszít, ötforintosokban fizet:

„egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára”

– jelentette ki Bayer, ám ezt a kijelentését sem gondolta végig: az Index akkor ugyanis kiszámolta, körülbelül 252 kilónyi ötforintost kellett volna Bayernek a „kertbe hajítani”. De emlékezett erre Hadházy Ákos is, aki friss Facebook-posztjában is utalt erre:

„Társasházban lakom, közös udvarban két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni, amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt bíróság Hadházy Ákos ítélet Kúria per