Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. szeptember 16. 11:29

Bayer Zsolt a Kúrián is bukta a pert, fizetnie kell Hadházy Ákosnak

A Bádog blogon írt Emberi méltóság címmel egy szöveget a publicista. Azt mondta, ötforintosokban fogja kifizetni az összeget, Hadházy viszont utalással várja, és végre is hajtatja, ha nem úgy kapja meg az összeget. Bayernek bocsánatot is kell kérnie.

Hirdetés

Tavaly márciusban indult a per, első és másodfokon is megnyerte Hadházy Ákos, most pedig a Kúria hagyta helyben Bayer elmarasztalását.

A publicista korábban kijelentette, ha veszít, ötforintosokban fizet:

„egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára”

– jelentette ki Bayer, ám ezt a kijelentését sem gondolta végig: az Index akkor ugyanis kiszámolta, körülbelül 252 kilónyi ötforintost kellett volna Bayernek a „kertbe hajítani”. De emlékezett erre Hadházy Ákos is, aki friss Facebook-posztjában is utalt erre:

„Társasházban lakom, közös udvarban két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni, amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bayer Zsolt bíróság Hadházy Ákos ítélet Kúria per
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés