Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Kiderül, mennyit úszik Szeged egy nap alatt: szombaton ingyenes lesz a Városi Sportuszoda
Ziccer 2020. szeptember 10. 20:36

Kiderül, mennyit úszik Szeged egy nap alatt: szombaton ingyenes lesz a Városi Sportuszoda

Szeptember 12-én úszás kihívást rendeznek, így bárki ingyen úszhat a szegedi sportuszodában. A kihívásban résztvevők által megtett távokat összegzik a szervezők.

Hirdetés

Tavaly 346 résztvevő 420 kilométert teljesített a kihívás idején. Az úszás mellett 10 és 11 óra között a vízilabdások toboroznak, és az Everfit Sport Lifestyle Center jump órájával is várják a mozogni vágyókat.

Délután pedig a Szegedú Úszó Egylet sportolója, Olasz Anna világ- és Európa-bajnok ezüstérmes hosszútávúszó és a vizes sportok több képviselője is csatlakozik a kihíváshoz.

A teljes nyitvatartási idő, vagyis reggel 6 órától egészen este 10 óráig várják majd az úszni vágyókat, akiket arra kérnek, hogy csak egészségesen vegyenek részt a rendezvényen, a zárt helyiségekben viseljenek maszkot, és tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket.

A sportoló közönség biztonsága érdekében az öltözőket és a létesítményeket rendszeresen fertőtlenítik a szervezők és zárt térben kollégáik is maszkot viselnek, fokozottan tisztítják munkaállomásaikat.

(Fotó: Olasz Anna hivatalos Facebook-oldala)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Olasz Anna SZUE úszás úszás kihívás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés