Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • A végén csak kijött a két csapat közötti különbség: Csurgói KK–MOL-Pick Szeged 28–32 (16–15)
Ziccer 2020. szeptember 9. 21:02 Forrás: pickhandball.hu

A végén csak kijött a két csapat közötti különbség: Csurgói KK–MOL-Pick Szeged 28–32 (16–15)

A szünetben még a hazaiak vezettek egy góllal, de végül a MOL-Pick Szeged örülhetett a győzelemnek. A kékek legjobbja Bogdan Radivojevics volt, aki kilenc gólt dobott.

Hirdetés

Jól kezdte a mérkőzést a MOL-Pick Szeged, Alilovic remekelt a kapuban, heteseket, ziccereket fogott. A félidő közepén 4-5 góllal is vezetett a Szeged, azonban ezt követően jött egy hullámvölgy, a Csurgó pedig elkapta a fonalat. A házigazda együttes elkezdte a felzárkózást, ki is egyenlített, sőt a félidő utolsó másodpercében át is vették a vezetést (16-15).

A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért. A Csurgó lőtte a gólokat, a Szeged pedig kereste a mérkőzés első részében mutatott formáját. A hazaiak gyorsan 3 gólra növelték előnyüket, de utána megrázta magát a Szeged és gyorsan fordított, Mackovsek két góljával át is vette a vezetést. Ezt követően már minden úgy alakult, ahogy a vendégcsapat akarta. A Szegednél mindenki feljavult, Bánhidit szinte lehetetlen volt tartani, Radivojevics biztos kézzel lőtte be a heteseket és Källman is egyre jobban játszott. Mikler is bemutatkozott a kapuban, két hetest is kifogott. Ekkor már csak a gólkülönbség volt a kérdés, a MOL-Pick Szeged végül 32-28-ra nyert.

Juan Carlos Pastor a mérkőzés után a következőket mondta a csapat honlapjának nyilatkozva: „Jól jött nekünk ez a szoros meccs, mert eddig nem is volt ehhez hasonló mérkőzésünk sem a bajnokságban, sem a felkészülés során. Ezeket a pillanatokat is át kell élni. Azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat, mert ezután következnek azok az ellenfelek, amelyekkel szemben már nem fér bele a gyengébb produkció.”

A MOL-Pick Szeged legközelebb pénteken 17.15-kor lép pályára a Veszprém ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Csurgói KK–MOL-Pick Szeged 28–32 (16–15)
Férfi kézilabda NB I., 2. forduló. Csurgó, id. Sótonyi László Sportcsarnok, 350 néző.
Vezette: Altmár, Horváth M.
Csurgó: Tatai – Leimeter 1, Gábor, Kovacevic 4, Hanusz 2, Nagy Sz. 4, Popovics. Csere: Füstös (kapus), Krsmancic 2, Krecic 6, Szeitl 4, Tormás Nemeshalmi, Gebhardt, Vasics 2, Kerkovits 3/3, Borsos. Vezetőedző: Alem Toszkics.
MOL-Pick Szeged: Alilovic – Radivojevics 9/3, Kaspárek 5, Bombac 3, Bánhidi 4, Bodó 3, Källman 4. Csere: Mikler (kapus), Henigman 1, Mackovsek 2, Gaber, Canellas, M. Stranovsky 1, Zsitnyikov. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 7/3, ill. 4/3. Kiállítás: 12, ill. 8 perc.

Amennyiben van kedve meg is nézheti a mérkőzés:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság Csurgó férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés