Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. szeptember 8. 13:45

A pedofil és más szexuális bűncselekmények elkövetőinek kémiai kasztrálását akarja a Jobbik

Először csak választható lenne, a visszaesőknek kötelező. Szerintük az utóbbi időben felháborító bírósági ítéletek születtek.

Hirdetés

A pedofil és más szexuális bűncselekmények büntetésének szigorítását, az elkövetők kémiai kasztrálásának bevezetését javasolta keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Jobbik két politikusa.

Ander Balázs, a párt alelnöke arról beszélt, hogy

az utóbbi idők felháborító bírósági ítéletei azt mutatják, komoly gondok vannak ezen a téren, ezért nyújtottak be országgyűlési határozati javaslatot.

A rend pártjaként a magyar polgárok, az áldozatok és a védtelen emberek pártján fognak állni mindig, azokkal szemben, akik valamiféle kőkorszaki mentalitást követve embertársaikban csak zsákmányállatot látnak, legyen szó két lábon járó, öregező sakálokról, diplomatajelmezbe bújt pedofilokról vagy szexuális erőszakot elkövetőkről – jelentette ki.

Beleznay Zsuzsanna, a Jobbik nő- és családpolitikáért felelős politikusa arról beszélt, hogy

Magyarországon egyre nő a pedofil és más szexuális bűncselekmények, valamint a visszaeső elkövetők száma. Hozzátette, a kémiai kasztráció olyan gyógyszeres kezelés, amivel a töredékére lehet csökkenteni a visszaesők kétötödös arányát.

Azt javasolják, hogy ezen bűncselekmények letöltendő szabadságvesztésre ítélt elkövetői számára első esetben választható, visszaesőként viszont kötelező legyen a kémiai kasztráció.

A teljes sajtótájékoztatót itt lehet megnézni:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Jobbik pedofília szexuális visszaélés szexuális zaklatás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés