Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. szeptember 8. 11:42

Szeged Kultúrájáért díjra vár ajánlásokat az önkormányzat

Szeged kulturális intézményei és szervezetei idén is legfeljebb két, arra érdemes személyt jelölhetnek az elismerésre október 15-ig.

Hirdetés

A Szeged Kultúrájáért díjat azok kaphatják meg, akik

tevékenységükkel köthetők Szegedhez, a város kulturális közéletében meghatározó személyiségek, óvják a kulturális örökségeket, tevékenységükkel, alkotásaikkal országos és nemzetközi elismerést szereztek, ezzel is hozzájárulva Szeged értékeinek gyarapításához.

A részletes szakmai indoklással egybekötött ajánlásokat október 15-ig várja a Polgármesteri Hivatal Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztálya. Írásban a 6720 Szeged, Széchenyi tér 10., e-mailben a roboz@szeged.eu címre.

A beérkezett javaslatokat a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság véleményezi, ezt követően a javaslatokat a polgármester terjeszti a közgyűlés elé. A díjat a magyar kultúra január 22-i napjához kapcsolódó ünnepségem adják át.

A díj aranygyűrűből és oklevélből áll. Az aranygyűrű egy pecsétgyűrű, melynek a fejrészvésetében Szeged címere és az adományozás éve látható. Az oklevél tartalmazza az adományozó megnevezését, a város címerét, a közgyűlési határozat számát, a kitüntetett nevét, az adományozás időpontját, a polgármester és a jegyző aláírását.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánlás felhívás Szeged Kultúrájáért díj
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés