Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A Radnótiban, a Tömörkényben és a szőregi Kossuth-iskolában is megjelent a koronavírus
Szegeden 2020. szeptember 7. 17:46

A Radnótiban, a Tömörkényben és a szőregi Kossuth-iskolában is megjelent a koronavírus

A Delmagyar.hu minisztériumi tájékoztatásra hivatkozva ír erről.

Hirdetés

A Délmagyarország online változata szerint az Emmitől azt a tájékoztatást kapták, hogy

a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban, a Tömörkény István Gimnáziumban és a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskolában is megjelent a koronavírus, a három intézményben összesen 91 tanuló és 15 pedagógus érintett.

Az iskolák tájékoztatják a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, hogy kikkel találkozhattak a diákok és a tanárok, akik önkéntes karanténban vannak, amíg a tesztjeik el nem készülnek.

Rendkívüli szünetet egyik intézményben sem kellett elrendelni a minisztérium szerint, de az intézményekben egy-egy osztályban áttértek a tantermen kívüli, digitális munkarendre.

Korábbi információk szerint a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban egy tizenegyedikes diáknál, a Kossuth Lajos Általános Iskolában pedig egy tanárnál mutatták ki a vírust. 

A delmagyar.hu nem hivatalos forrásból úgy tudja, hogy az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolából is haza kellett küldeni egy osztályt koronavírus-fertőzés gyanúja miatt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: covid-19 diákok fertőzés iskola járvány koronavírus Kossuth Lajos Általános Iskola Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium tanár Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium vírus digitális oktatás karantén önkéntes házi karantén Szőreg
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés