Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Egy újabb erős hét jön Szegeden: vízi színház a rakparton, filmfesztivál a Belvárosi Moziban – itt a Szeged Podcast ötödik adása!
Szegeden 2020. szeptember 4. 19:35

Egy újabb erős hét jön Szegeden: vízi színház a rakparton, filmfesztivál a Belvárosi Moziban – itt a Szeged Podcast ötödik adása!

Ezen a héten Kancsár Orsolya és Szabó Éva volt Gedzo és Kovács M. Norbert vendége.

Hirdetés

A Szeged Podcast adásaiban hétről hétre olyan dolgokról esik szó meghívott vendégeinkkel, ami Szegeden érdekes, fontos, örömteli vagy éppen elszomorító.

Ezen a héten két kifejezetten érdekes és abszolút örömteli témáról beszélgettünk:

  • Kancsár Orsolyával, a Szegedi Pinceszínház igazgatójával a Szegedi Vízi Színházról, amit idén először szerveznek meg a rakparton, és ami a lényegében a várjátékok utódrendezvénye,
  • valamint Szabó Évával, a Belvárosi Mozi vezetőjével a jövő héten kedden kezdődő Zsigmond Vilmos Filmfesztiválról, amit negyedik alkalommal szerveznek meg a Belvárosi Moziban.

Itt a teljes adás:

Szeged Podcast · Szeged Podcast 005 · 2020.09.04.

Persze, mindkét rendezvényt alapvetően határozta meg a koronavírus-járvány, viszont mindkettőt megtartják, így aki különleges filmeket, vagy különleges helyszínen játszott színdarabokat, gyermek- és ifjúsági előadásokat szeretne látni, annak jó napok jönnek!

Az adás végén néhány programot is ajánlunk a hétvégére. Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi Mozi fesztivál film filmfesztivál Kancsár Orsolya mozi Pinceszínház podcast Szeged Podcast Szegedi Pinceszínház színház vízi színház Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés