Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. szeptember 4. 15:12

Elszántan készül a rájátszásra a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE

Két hét múlva, szeptember 19-én, szombaton rendezik az első osztályú tollaslabda csapatbajnokság rájátszását Szegeden, a Squash Club Szabadidőközpontban. A házigazda Goodwill Pharma Tisza Tollas SE az alapszakasz után ezúttal is az első helyet célozza meg.

Hirdetés

A tollaslabda csapatbajnokságban is különlegesen alakul a szezon. A Goodwill Pharma Tisza Tollas SE még márciusban nyerte meg az első osztály alapszakaszát, ezt a szegedi klub fennállása során először tudta véghezvinni.

Ennek köszönhetően megkapták a rájátszás rendezési jogát, azaz hazai pályán szállhatnak harcba az érmekért.

Az eredetileg márciusra kiírt eseményt a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani, így csak most, fél évvel később kerülhet rá sor. A legjobb három együttes, azaz a szegediek mellett a címvédő pécsi Multi Alarm SE és a Fehérvár BSE szeptember 19-én, szombaton csap össze a Squash Club Szabadidőközpont pályáin, körmérkőzéses rendszerben.

Nagyon készülünk az eseményre, szeretnénk olyan körülményeket teremteni, amelyek méltók a sportág ünnepéhez. Korábban fallabdában már ez sikerült a klubunkban, most tollaslabdában is hasonlót tervezünk. A dátum változatlan, minden csapat úgy készül, hogy nézők előtt kerülhet sor a meccsekre, természetesen az éppen aktuális járványügyi előírások betartása mellett – mondta Pápai Miklós klubvezető.

A Goodwill Pharma Tisza Tollas SE utánpótlása jó példával szolgált a felnőtteknek, összesen öt érmet szereztek az U11-es és U19-es országos bajnokságon. A fiatalabbaknál Tóth Gábor bajnok lett, Susányi Vera harmadik, az idősebbeknél Pápai Bálint ezüstöt, Könczöl Ádám bronzot szerzett, míg kettejük párosa ezüstéremmel zárt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE rájátszás tollaslabda
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés