Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Edzőmeccs két bajnoki pontért: Orosházi FKSE-Linamar–MOL-Pick Szeged 22–39 (11–17)
Ziccer 2020. szeptember 2. 21:25

Edzőmeccs két bajnoki pontért: Orosházi FKSE-Linamar–MOL-Pick Szeged 22–39 (11–17)

Sima győzelemmel kezdte az idei bajnoki szezont a MOL-Pick Szeged. Azért volt egy apró „szépségpötty”...

Hirdetés

Orosházi FKSE-Linamar–MOL-Pick Szeged 22–39 (11–17)
K&H Férfi Kézilabda Liga, 6. forduló (nem tévedés), Orosháza, 200 néző, ennyi bemehetett az Eötvös téri tornaterembe. Vezette: Bujdosó Máté, Horváth Viktor.
Orosháza: Özmusul 1, Majdán – Sakic 1, Csányi, Lászlai 1, Pásztor, Kancel, Döme 5, Peskov 2, Bella, Lele 1, Ushal 3, Kiss 1, Tóth 4, Németh 3(1). Vezetőedző: Ratko Đurković.
MOL-Pick Szeged: Alilović, Mikler – Källman 4, Bodó 2, Cañellas 3(2), Henigman 5, Gaber 1, Radivojević 5(3), Bánhidi 4, Bombač 2, Zsitnyikov 2, Mačkovšek 4, Kašpárek 5, Rosta 1, Rea, Kecskés 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 2/1, illetve 6/5.
Kiállítás: 8 perc, illetve 6 perc.
Piros lap: Radivojević (37.).

– Mindenki tudja, ki nyer ma. De ilyen ellenféllel szemben mindig élmény játszani, privilégium ilyen meccset játszani – mondta Ratko Đurković, az Orosháza vezetőedzője, korábbi szegedi kedvenc a meccs előtt. JCP arról beszélt, messze még a Szeged attól, amit látni szeretne, de jó úton haladnak.

Az idény első szegedi gólja Bánhidié volt, Bombač adta neki gólpasszt. Az első hazai időkérés után, 6–2-es szegedi előnynél hét a hat elleni felállásra álltak át a zöld-sárgák. Kicsit közelebb is jöttek ekkor, de még az ikszre sem volt egy pillanatig sem esélye a hazaiaknak, sem ekkor, sem később.

Ez egy olyan bajnoki volt, lesz még ilyen jó pár, amit le kellett tudni, túl kellett rajta lenni. Megtették a kékek. Az mondjuk picit érthetetlen, hogy kilenc gólos előnynél Radivojević miért dobja „véletlenül” fejbe Özmusul kapust a Szeged negyedik hetesénél. Őt valószínűleg így kell szeretni.

Bánhidi Bence: – Nem játszottunk rosszul a második félidőben szép lassan felőröltük az Orosházát. Azt gondolom, nyolcvan százalék körül van a csapat, még egy kis finomításra szükség van.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Orosháza
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés