Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. augusztus 30. 18:49

Így hogyan vegyünk bármit is komolyan a kormánytól

Az ember azt gondolja, amennyiben egy felelős kormány döntéseket hoz, azt elsősorban ők maguk tartják be legszigorúbban, ezzel is példát mutatva az embereknek. Orbán Viktor is példát mutatott nekünk. Ám igen rossz példát!

Hirdetés

Nagyon rossz példát mutatott a magyaroknak Orbán Viktor.

Egy nap telt el azóta, hogy a kormány szinte „lezárta az ország határait”. A döntést azzal indokolták, hogy a vírus elsősorban külföldről terjed. A miniszterelnök Facebook-vieójában így indokolta a döntést: „az ajtónkon kopogtató második hullám megfékezése érdekében komoly intézkedéseket kell hoznunk, elsősorban a vírus behurcolását kell csökkenteni.”

Alig telt el 24 óra Orbán Viktor már el is felejtette a vírus behurcolásának veszélyét, hisz a szlovéniai Bledbe utazott egy nemzetközi konferenciára.

Ott pedig a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen jól látszik, Orbán Viktort fogadta Janez Jansa szlovén kormányfő.

Azonban egyik politikuson sincs maszk és a kézfogást sem mellőzik.

Pedig éppen a kormány hivatalos koronavírus honlapján fogalmaznak így: „Továbbra is kerülni kell azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg be kell tartani a szociális távolságot”. Emellett pedig folyamatosan hangsúlyozzák a maszk viselésének fontosságát, például üzletekben. Rendben van, egy nemzetközi konferencia nem bolt, de ott is legalább annyian vannak, mint a Tescoban karácsony előtt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egészségügyi maszk járvány koronavírus Orbán Viktor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés