Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. augusztus 28. 14:03 Forrás: pickhandball.hu

Egyelőre nem lehetnek ott a szurkolók a MOL-Pick Szeged hazai meccsein

Hamarosan indul a kézilabdaszezon is, azonban a koronavírus-járvány miatt a MOL-Pick Szeged vezetése úgy döntött, zárt kapuk mögött rendezik meg hazai találkozóikat. Ezt a klub elnöke a csapat hivatalos oldalán jelentette be.

Hirdetés
Hirdetés

Az első mérkőzéseken nem készülhet ilyen kép, az biztos. A szezon kezdete előtt Szűcs Ernő a klub honlapján nyílt levélben fordult a csapat szurkolóihoz. Mint írta: „a célunk továbbra sem változik, elindulunk, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Nyerni szeretnénk! Eljutni a magyar bajnokságban a dobogó tetejére, magasba emelni a Magyar Kupát, ott lenni a kölni négyes BL-döntőben, mert ez mindenki vágya.”

Azonban az első lépéseket ezen az úton a szurkolók támogatása nélkül kell megtennie a csapatnak. Ahogy az elnök fogalmaz: „Tisztában vagyunk vele, hogy szurkolóink jönnének, buzdítanának, lelkesítenének bennünket, mert hihetetlen erőt adnak nekünk minden találkozón. Egyelőre azonban mi a hazai meccseinket zárt kapuk mellett rendezzük meg. Nem akarunk kockáztatni, szeretnénk biztonságban játszani, ezt kívánja meg a jelenlegi helyzet, de bízunk benne, hogy egyszer minden jóra fordul, és ismét együtt lehetünk.

Türelmet, megértést kérek, mert a világ számos pontján megtapasztalhatták az emberek, hogy komoly problémát okozhat a vírushelyzet. Játszani szeretnénk azért, hogy a szegedi férfi kézilabda újabb sikereket érjen el.”

A végén Szűcs Ernő kitartást és erőt kíván a csapat minden szurkolójának: „mert mindenki vágya, hogy visszaköltözzön az a hangulat a csarnokba, amely Európában egyedülálló. A mielőbbi találkozás reményében: csak előre, hajrá, kékek!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés