Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. augusztus 26. 18:01

Meg akarja védeni kerékpárját? Akkor csütörtökön ott a helye a rendőrségen

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön újabb kerékpár-regisztrációt szerveznek. Ide várják azokat a kerékpárosokat, akik plusz védelmet szeretnének kétkerekűjüknek.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság. augusztus 27-én, csütörtökön 14 és 18 óra között szervezi meg újra a „BikeSafe” elnevezésű akcióját. A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a programba jelentkezőket.

A program célja a kerékpár lopások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása.

A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét.

Ehhez mindenki hozza magával a következőket: kerékpárját, személyazonosító igazolványát, és a kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: BikeSafe kerékpár regisztráció Szegedi Rendőrkapitányság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés