Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Ha nyár, akkor kertmozi: az Üvegtigrist és a Macskafogót vetítik a Zápor-tónál a hétvégén, ingyen!
Művház 2020. augusztus 25. 20:15

Ha nyár, akkor kertmozi: az Üvegtigrist és a Macskafogót vetítik a Zápor-tónál a hétvégén, ingyen!

Az első száz néző még popcornt is kap, szintén ingyen. Nem vicc, mi szóltunk előre!

Hirdetés

Ha valaki idén nyáron Szegeden ingyen akart szabadtéren mozizni, annak elég könnyű volt a dolga. Egyrészt ott volt a Fűtőmű utcai Külvárosi Mozi Piknik, ahol heteken keresztül minden szombat este vetítettek egy-egy népszerű filmet, voltak is rajta általában egy csomóan. Másrészt idén nyáron a Szeged főutcája a Tisza elnevezésű programsorozat részeként is voltak ingyenes szabadtéri vetítések a Partfürdőn, majd a rakparton is.

Igen ám, de ezek a programok mostanra mind véget értek, nyári hétvégéből pedig van még legalább egy, az pedig hogy nézne már ki ilyen előzmények után, ha azon nem lehetne valahol ingyen mozizni a szabad ég alatt Szegeden?!

Valami ilyesmi járhatott a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány szervezőinek fejében is, amikor kitalálták, hogy augusztus 28-a és 29-e estére is kellene egy jót mozizni valahol a szabadban, és hát miért ne pont a Zápor-tónál. Úgyhogy az közalapítvány szervezésében

ezen a héten pénteken és szombaton 19 órától egy-egy filmet lehet majd megnézni: 28-án az Üvegtigrist, 29-én pedig a Macskafogót. Az első száz vendégnek mindkét este ingyen popcorn is jár.

Amit viszont nem tudnak adni, az a pokróc, úgyhogy aki úgy érzi, hogy ott a helye, az pokrócot vigyen magával, és akár egy pulóver is jól jöhet, mert előfordulhat, hogy sötétedés után már hűvös lesz.

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy létezik olyan felnőtt magyar ember, aki valamelyiket nem látta volna, viszont ezek pont azok közé a magyar filmek közé tartoznak, amiket bármikor újra lehet nézni, a Macskafogót pláne újra is érdemes.

Azoknak, akik valamilyen érthetetlen oknál fogva nem ismerik valamelyik Műalkotást, idetesszük az előzeteseiket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film filmvetítés kertmozi mozi nyár Tarján vetítés Zápor-tó program programajánló Szeged Város Közösségéért Közalapítvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés