Hirdetés
Hirdetés
Színes 2020. augusztus 24. 18:00

Egészségügyi okok miatt idén már nem koncertezik Krúbi

A magyar rapper a Facebook oldalán közölte a rossz hírt a rajongóival. Mivel kórházi vizsgálatok azt mutatják, baj van a szívével, ezért hozta meg ezt a döntést.

Hirdetés

„Pár fontos hír: van egy kis para a szívemmel. Egy kórházazós és vizsgálatokat elvégzős hetet követően úgy néz ki, megmaradok és felépülök, viszont ez nem megy máról holnapra. Olyan koncerteket pedig nem szeretnék adni, amelyeken nem tudok 100%-ot adni, márpedig akik láttak már színpadon tudják, hogy nem egy mikrofon állvány mögött ácsorgós előadó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy idén nem lesz Krúbi koncert, hogy megadjam magamnak az időt, hogy rendesen felépüljek, és jövőre újult erővel kezdjük újra.” – írja bejegyzésében a zenész.

Krúbi azonban az ígéri lesz folytatás és több dologgal is készül a jövőre: „Ez amúgy is egy ilyen év: elmaradt fesztiválok, 500 fős létszámstop, raktárkoncertek… ha szerencsénk van talán ilyen téren is jobb körülmények között tudjuk majd megturnéztatni az Ösztönlényt amikor visszatérek. Addig is vigyázzatok magatokra, és ne aggódjatok, azért hallotok még rólam idén, készülget pár izgi dolog.”

Azért, hogy addig se maradjunk Krúbi nélkül:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: zenész betegség Krúbi
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés