Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. augusztus 21. 16:33

Messi még nem tudja, marad-e a Barcelonában

De jelenleg annyira csalódott, hogy hajlik a távozás felé. Legalábbis állítólag erről beszélt a csapat új vezetőedzőjének csütörtökön.

Hirdetés
Hirdetés

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballistája még nem döntötte el, hogy marad-e a katalán együttesben, vagy máshol folytatja.

Sajtóértesülések szerint a hatszoros aranylabdás csapatkapitány a jövőjét illető bizonytalanságáról a Ronald Koemannal, a Barcelona szerdán kinevezett új, holland vezetőedzőjével való csütörtök esti találkozóján beszélt. A Messi házában lezajlott beszélgetésről a RAC1 spanyol rádióállomás számolt be, kitérve rá, hogy a 33 éves zseni mélységesen csalódott és elégedetlen a klubja jelenlegi helyzetével. Mehetnékjét tovább erősítette a Bajnokok Ligája-kudarc, a lisszaboni negyeddöntőben a Bayern Münchentől elszenvedett 8-2-es megalázó vereség, aminek egyik azonnali következménye lett az edzőcsere a katalánok kispadján.

A rádió szerint Messi állítólag azt mondta,

inkább látja most magát a Barcelonán kívül, mint belül.

Az argentin 13 éves kora óta a katalán klubban nevelkedett, 2004-ben mutatkozott be a nagycsapatban, 731 meccsen 634 gólt lőtt, és jövő nyáron jár le jelenlegi szerződése, amit még nem újított meg.

A Barcelona ebben a szezonban semmilyen trófeát nem nyert, a BL-búcsú előtt a spanyol bajnokságban is címvédő létére be kellett érnie a második hellyel a Real Madrid mögött.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Barcelona férfi labdarúgás foci labdarúgás Lionel Messi

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés